Brinite o sebi, mi ćemo o vama

PRIJAVA NA VESTI

Aktuelni saveti i ponude

Aktuelnost

Sprečite ili brzo zalečite i uštedite!

Zahvaljujemo se od srca, svim vernim korisnicima usluga! Poklon popusti, povodom Svetskog dana srca obradovaće sve koji su u programu lojalnosti Kartica zdravlja i kupe preparate iz specijalne ponude koja je napravljena povodom ovog važnog datuma.

Aktuelnosti septembar

Popusti će važiti i za sve druge koji ovog meseca otvore svoju Karticu zdravlja. Važno je imati u vidu da se, inače, uz Karticu zdravlja može doći do vaučera od 500 dinara! Raspitajte se u zdravstvenim ustanovama sa znakom Apoteka PLUS o detaljima programa lojalnosti i postanite deo njega, jer donosi još više povoljnosti!

 

Šta još ima u Apotekama PLUS?

Uz Karticu zdravlja je do sadaskoro 2000 porodica došlo do poklon torbe za bebina kolica i ostvarilo pravo na dodatne popuste kroz specijalne akcije koje se prave svakog meseca samo za njih, Roditelje PLUS. Pogledajte najnoviju Roditelj PLUS ponudu i, ukoliko imate bebu starosti do tri meseca i 50 bodova na Kartici zdravlja, dođite po svoju poklon torbu punu iznenađenja i novih popusta!

Aktuelnosti septembar-ApotekaPLUS

Unapred brinete o sezoni infekcija koja smenjuje sunčane dane? Ojačajte svoj imunitet na vreme. Potražite savet u apoteci koji bi od preparata bio najbolji izbor za vas. Roditelji sigurno žele da đaci nemaju izostanke u školi, te smo obezbedili popuste i za preparate koji jačaju njihov organizam, za srećan početak školske godine. Veliki broj preparata koji može pomoći kod prevencije je na popustu do 25%. Kao i uvek, postoji popust i za preparate koji pomažu da se brzo zalečite.

I ovog meseca, u mesečniku Apoteke PLUS je predstavljena kompletnu ponuda proizvoda na akciji. Uzmite svoje primerak u apoteci ili ga pročitajte online.

Tu vas čekaju i zanimljivi tekstovi poput:

A na samom sajtu možete pročitati i dosta novih i aktuelnih tekstova poput:

Ovo je zapravo samo mali deo tekstova koji možete naći na sajtu. Pišite nam ako vas zanima neka tema koju niste našli i obradićemo je, a farmaceut može i lično odgovoriti ukoliko se obratite putem Fejsbuk stranice ili kontakt forme.Prijava na vesti

Aktuelni saveti i ponude

Top